solpluss-logo.png

Utforsk fordelene med 

Tigo Logo PNG.png

TS4-M

Med TS4-M på dine paneler får du panelovervåkning til en veldig god pris! Du velger selv om du vil overvåke alle, eller bare noen utvalgte paneler. Merk at du må ha en CCA og TAP for at dette skal fungere

Monitorering er den enkleste måten å kontrollere at alle panelene fungerer som de skal og kan være med på å kutte service- og vedlikeholdskostnader.

I tillegg gir Tigo sin fantastiske plattform en lekker presentasjon av anlegget både på app og nettside - pass på så du ikke bruker all tiden din på å følge med på produksjonen!

TS4-O

Med TS4-O på dine paneler får du en kraftpakke av et tilleggsprodukt. Mange utnytter kun en liten del av dette produktet, ved å tro at optimalisering er alt den kan.

Modulen kan plasseres på utvalgte paneler eller alle. I tillegg til optimering av panelene får du panelovervåkning og sikkerhetsmodulen til Tigo.

Her kan du altså øke produksjonen, redusere service- og vedlikeholdskostnader, samtidig som du får enda større sikkerhet på ditt anlegg.

TS4-L

Med TS4-L på dine paneler får du fordeler ingen andre produkter kan stille opp mot. Her kan du optimalisere inverteren din og få opp til 30 % lengre strenger!

Modulen kommer ferdig montert på alle paneler og reduserer dermed monteringstiden. I tillegg får du optimering av panelene, panelovervåkning og sikkerhetsmodulen til Tigo.

Produktet er noe av det mest spennende på markedet i dag og bidrar til å redusere BOS komponenter og kablingstap!

TS4-F

Mer info om dette produktet kommer snart

TS4-D

Mer info om dette produktet kommer snart