Nordens største CIGS-anlegg på fasade!

04.05.2017

 

Nordens største CIGS-fasadeanlegg er montert hos Akershus Utleie AS av Solpluss AS på oppdrag fra Green Energy AS. Anlegget består av 1370 CIGS-panel. Det spesielle med disse panelene er at de produserer strøm selv om deler av anlegget er skyggelagt. I motsetning til de tradisjonelle solcellene som slutter å produsere når deler av panelet blir skyggelagt. Sammen med et nytt monteringssystem forenkles og forbedres installasjonen, dette har medført at anlegget ble ferdigstilt en uke før planen. «Panelene er framtiden for bransjen og har en uslåelig estetikk», sier daglig leder Yngvar Søetorp i Solpluss AS. Det er installert brannbrytere på anlegget som sørger for at kunden kan føle seg trygg uansett hva som skulle skje med anlegget, ikke minst er det en trygghet for nødetaten dersom ulykken skulle være ute.

Torsdag 04.05.2017 fra klokken 12:00 – 16:00 inviteres det til fremvisning av anlegget. Her vil vi også vise det nyeste som er å finne på markedet av solcelleteknologi. Det vil bli omvisning og presentasjon av anlegget hver halvtime og man har selvfølgelig anledning til å stille spørsmål. Det vil bli servert vafler og drikke, og humøret vil stråle om kapp med solen!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Nordens største CIGS-anlegg på fasade!

4.5.2017

1/5
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Copyright © 2017 Solpluss AS.