Copyright © 2017 Solpluss AS.

Våre personvernopplysninger

DITT PRIVATLIV ER VIKTIG FOR OSS

 

Takk for interessen du har vist vårt firma. Vi i Solpluss AS vil at du skal føle deg trygg om beskyttelsen av dine personlige data når du besøker nettstedet vårt. Vi forsøker å følge bestemmelsene i art 12. EU 2016/679, EU GDPR - Generell databeskyttelsesforordning, til enhver tid. Vi vil at du skal vite hvilke data vi samler inn og når og hvordan vi bruker det. Solpluss AS har tatt tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at databeskyttelsesforskriften overholdes.

 


PERSONLIG INFORMASJON

Personopplysninger er informasjon om identiteten din. Dette inkluderer detaljer som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Du trenger ikke å fremlegge personlige opplysninger for å bruke nettstedet vårt, med mindre du ønsker å kontakte oss via nettsiden. Vi bruker personlige data til følgende:

• Å gi muligheten til å kontakte deg for å svare på dine henvendelser, og gi deg faktureringsinformasjon, og for å gi tilbakemeldinger og støtte fra kundene.

• Skreddersy informasjon om våre produkter og tjenester til dine individuelle interesser.

• For å behandle bestillinger eller forespørsler som kunden har gitt oss.

• Å designe systemer og løsninger som er spesifikke for din adresse.

• For å oppfylle kontraktsforpliktelser.

• For å overholde gjeldende regelverkskrav.  

Videre lagrer og benytter vi bare data som du har gitt Solpluss AS frivillig eller automatisk. Hvis du bruker våre tjenester, samler vi vanligvis kun data som trengs for å levere tjenestene. Behandlingen av personopplysninger utføres eksklusivt for å oppfylle den forespurte tjenesten og beskytte våre egne legitime forretningsinteresser.

 

DELING OG OVERFØRSEL AV DINE PERSONLIGE DATA

Eventuelle data og opplysninger som du frivillig gir kan deles med forretningspartnere, tjenesteleverandører, autoriserte tredjepartsagenter eller entreprenører for å kunne tilby en forespurt tjeneste eller transaksjon. Solpluss AS hverken selger eller leier ut dine personlige opplysninger til tredjeparter for markedsføringsformål. Solpluss AS vil bare samle inn, behandle og bruke personopplysningene som er oppgitt for de formål som er ment. Vi overfører kun dine personlige opplysninger til tredjepart dersom en offisiell eller juridisk ordre er på plass, dersom det kreves for kontraktens utførelse eller kredittbeskyttelse, eller hvis du har gitt ditt uttrykkelige samtykke.

 

 

VI BENYTTER WIX.COM

Solpluss AS sin nettside, www.solpluss.no, er vert på Wix.com plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss svare på dine henvendelser og selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. Wix bruker Wix Visitor Analytics som overholder regler som kreves av GDPR. Wix.com overholder EUs generelle databeskyttelsesforordning. For informasjon om hvordan Wix håndterer dine personopplysninger, vennligst les avsnitt 8, 12 og 13 i Wixs personvernregler.

 

DATASIKKERHET OG OPPBEVARING

Solpluss AS er forpliktet til å beskytte personopplysningene du deler med oss, og vi har de nødvendige organisatoriske og tekniske tiltakene for å beskytte dine personlige data mot uautorisert tilgang, bruk eller utlevering. Solpluss AS sørger for at våre ansatte og dataprosessorer overholder dine personvern og konfidensialitetsrettigheter.

Solpluss AS vil ikke beholde dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålene det ble samlet inn til eller i henhold til gjeldende lover eller forskrifter. Spesielt, og hvis ingen slik motstridende lovbestemt forpliktelse eksisterer, vil vi slette dine personopplysninger når du informerer oss om at du ikke vil at vi skal behandle dine personlige data videre.

 


GENERELL INFORMASJON OM EKSTERNE LINKER

For din informasjon, finner du lenker til tredjepartssider på vår nettside. Solpluss AS har ingen kontroll over innholdet eller designen som drives av tredjeparter. Innholdet i denne personvern og beskyttelsesvarsel gjelder ikke under slike omstendigheter. Ta kontakt med den aktuelle leverandøren for informasjon om deres personvern og beskyttelsesbestemmelser.
 


OPPLYSNINGER OM VÅRE PERSONVERNOPPLYSNINGER

Vi forbeholder oss retten til å endre personvernreglene våre når som helst, så vennligst sjekk det ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den.

 


ENDRINGER I DATABESKYTTELSESBESTEMMELSER

Solpluss AS forbeholder seg retten til å endre sikkerhets- og databeskyttelsesbestemmelsene dersom dette er påkrevd på grunn av den tekniske utviklingen. I disse tilfellene vil vi også tilpasse vår databeskyttelsesinformasjon tilsvarende. Vennligst følg gjeldende versjon av vår personvernerklæring.

 


RETTIGHET TIL TILGANG OG RETT TIL Å BLI GLEMT

Du kan når som helst be om, korrigere, endre og motta informasjon om dataene vi lagrer om deg. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke for oss til å samle og lagre dine personlige data når som helst. Skulle du ønske å utøve dette, vennligst gjør det ved å sende en e-postforespørsel til henvendelse@solpluss.no eller brev til Solpluss AS, Solbergliveien 117, 0683 Oslo, Norge.

 


HENVENDELSE OM PERSONVERN OG DATABESKYTTELSE

Har du ytterligere spørsmål om vår informasjon om databeskyttelse og behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss direkte på e-post: henvendelse@solpluss.no.  

For mer spesifikk informasjon om din grunnleggende rett til personvern, vennligst kontakt Datatilsynet.

Oppdatert 16.08.2018